Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Terveydenhuolto ja sosiaaliala | 11.04.2017

´Health transformations´-konferenssi Helsingissä 22.5 - 23.5.2017: Terveysdatan älykkäämmän käytön vaikutukset terveyteen, hyvinvointiin sekä talouteen

Aalto-yliopisto yhteistyössä Tekesin kanssa järjestävät 22.5 - 23.5.2017 Helsingissä kaksipäiväisen ´Health transformations´-konferenssin: Terveysdatan älykkäämmän käytön vaikutukset terveyteen, hyvinvointiin sekä talouteen.

Terveydenhuoltojärjestelmät monissa maissa pyrkivät hyödyntämään potilastietopankkien käyttöä esimerkiksi keräämällä, analysoimalla ja tunnistamalla hoitoketjuja, jotka johtavat potilaan kannalta parhaaseen tulokseen. Ensisijainen tavoite on rakentaa terveydenhoitojärjestelmästä tehokkaampi ja toimivampi, mutta samalla teknologiat ja yrittäjyys joita nämä uudistukset vaativat, ovat myös edistäneet uusien yritysten, innovatiivisten terveyspalveluiden ja innovaatioklustereiden nopeaa kehitystä.

Konferenssi tuo yhteen päättäjiä, tutkijoita ja johtajia ympäri Eurooppaa. Puhujina on muun muassa  sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila, Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri sekä Euroopan komission terveys ja elintarviketurvallisuuden pääosaston (DG SANTE) pääjohtaja Xavier Prats Monné.
 
Lisätietoja:

Ohjelma

Rekisteröityminen