Jos kuvat eivät näy, lue viesti selaimessasi tästä
UUTISKIRJE | Maanantai 29.7.2016
TAPAHTUMIA

26.-27.09.2016 | 09:00

IT-alan TKI-toimijoiden verkostoitumistapahtuma ICT Proposers Day Bratislavassa. 

Lue lisää

10.10.2016 | 09:00

Euroopan alueiden ja kaupunkien viikko Brysselissä.

Lue lisää

25.10.2016 | 09:00

ERRIN järjestää energiahakuihin keskittyvän työpajan Brysselissä.

Lue lisää

 

EU-politiikka

Brexit ei vaikuta meneillään oleviin hankehakuihin ja projekteihin
Euroopan komissio on tiedottanut, että Iso-Britannian Brexit-kansanäänestyksen tulos ei toistaiseksi vaikuta meneillään oleviin hankehakuihin tai projekteihin, sillä Yhdistynyt kunigaskunta on yhä täysivaltainen Euroopan Unionin jäsenmaa.
Lue lisää

TUTKIMUS- JA INNOVAATIOTOIMINTA

Syksy tuo tullessaan lukuisia Horisontti 2020 -infopäiviä
Syyskaudella järjestetään lukuisia eri infopäiviä Horisontti 2020 -ohjelman rahoitusmahdollisuuksista. Ilmoittautuminen pääosaan näistä on jo auki. Tapahtumat täyttyvät nopeasti. 
Lue lisää

Horisontti 2020 -ohjelman päivitetyt työohjelmat julkaistu vuodelle 2017
EU:n TKI-rahoitusohjelma Horisontti 2020:n rahoitusta jaetaan pääasiassa määräajoin avautuvin ja sulkeutuvin temaattisin hakukierroksin. Rahoitushakujen sisällöt, teemat ja aikataulut julkistetaan kaksivuotisissa työohjelmissa, joista viimeisimmät koskettavat vuosia 2016–2017. Komissio on julkaisi 25.7 vuoden 2017 osalta päivitetyt työohjelmat.
Lue lisää

EU-komissio ja kyberturvallisuustoimiala muodostavat PPP-kumppanuuden kyberturvallisuusinnovaatioiden edistämiseksi
Euroopan komissio käynnistää PPP-kumppanuuden (Public Private Partnership) kyberturvallisuustoimialan yrityksiä ja muita avaintoimijoita edustavan ECSO-konsortion kanssa.Tarkoituksena on rahoittaa tutkimus- ja innovaatiohankkeita, jotka parantavat Euroopan valmiutta torjua kyberhyökkäyksiä ja vahvistavat Euroopan kyberturvallisuusalan kilpailukykyä.
Lue lisää

Eurooppalaiset aktiivisen ikääntymisen mallialueet valittu - mukana Oulu ja Kuopio
Aktiivisena ja terveenä ikääntymistä koskeva eurooppalainen innovaatiokumppanuus (EIP AHA) on valinnut aktiivisen ikääntymisen mallialueet vuosille 2016-2019. Mallialuestatus on myönnetty myös Kuopiolle ja Oululle.
Lue lisää

Horisontti 2020 Terveys-osion vuoden 2017 -hakujen infopäivän antia 8.7
Seuraavat Yhteiskunnalliset haasteet -pilarin terveys-, väestönmuutos- ja hyvinvointitutkimusta rahoittavan osion haut avautuvat 29.7.2016. Komissio järjesti näihin hakuihin liittyen infopäivän 8.7. Koko infopäivä on katsottavissa internetin kautta komission sivuilla ja siellä näytetyt esitykset ovat myös saatavilla samalla sivulla.
Lue lisää

AVOIMET RAHOITUSHAUT JA KILPAILUT

Luova Eurooppa -ohjelmassa rahoitushakuja avautumassa
Luova Eurooppa -ohjelma tukee audiovisuaalisen alan, kulttuurialan ja luovien alojen eurooppalaista toimintaa ja yhteistyötä. Toiminta koostuu kahdesta alaohjelmasta, kulttuurin alaohjelmasta (31 %) ja median alaohjelmasta (59 %) ja monialaisesta toimintalinjasta (13 %). Kulttuurin alaohjelman kansainvälisten yhteistyöhankkeiden haku aukeaa lähiaikoina. Hakemukset on jätettävä 5.10.2016 mennessä.
Lue lisää

Avoinna olevat Horisontti 2020 -haut löydät osallistujaportaalista Lue lisää

JULKISET KUULEMISET

Julkinen kuuleminen Horisontti 2020 -ohjelman "Elintarviketurva, kestävä maa- ja metsätalous, merien ja merenkulun sekä sisävesien tutkimus ja biotalous" -teeman työohjelmasta vuosille 2018-2020 Lue lisää

Julkinen kuuleminen Horisontti 2020 -ohjelman terveyteen, väestönmuutokseen ja hyvinvointiin liittyvän teeman vuosien 2018-2020 -työohjelmasta Lue lisää

Osallistu LIFE-ohjelman väliarviointiin Lue lisää

Muut Euroopan komission avoinna olevat julkiset kuulemiset löydät täältä

Seuraavan tiedotteen julkaisemme heinäkuun lopussa, sillä välin lisää ajankohtaisia asioita ja uutisia löydät verkkosivuiltamme.
 
Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjettä, napsauta tästä