Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
 KULTTUURI JA LUOVAT ALAT | 28.07.2014 |

EU Design Days -tapahtuman ilmoittautuminen avattu


ERRIN-verkosto ja sen Design and Creativity -työryhmä kutsuvat sinut osallistumaan EU Design Days -tapahtumaan, joka järjestetään Brysselissä, Microsoft Innovation Centerissä, 24.–26. syyskuuta. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu. Osallistuminen on Itä- ja Pohjois-Suomen alueen toimijoille maksutonta, sillä EU-toimisto on ERRIN-verkoston jäsen ja aktiivisesti mukana tapahtuman järjestelyissä.

EU Design Days tuo yhteen alue- ja paikallishallinnon viranomaisten, pk-yritysten, muotoilijoiden, koulutuslaitosten ja EU-instituutioiden edustajia vaihtamaan kokemuksia ja tietotaitoa muotoilun hyödyntämismahdollisuuksista. Tämän vuoden tapahtuman pääteemoina ovat muotoilun taloudellinen merkitys sekä nuorten muotoilijoiden ja yritysten tukeminen. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Microsoft Innovation Centerin, World Design Capital 2014 Cape Townin sekä Brussels Design Septemberin kanssa. 

Kolmipäiväinen tapahtuma alkaa 24. syyskuuta illalla tervetuliaistilaisuudella, jota isännöi Cape Town – World Design Capital 2014. 25. syyskuuta keskittyy tapahtuman pääaiheisiin politiikka- ja innovaationäkökulmiin pureutuvan keskustelupaneelin sekä interaktiivisten temaattisten työpajojen kautta. Tapahtuman viimeinen päivä puolestaan suuntaa katseensa muotoilusektorin tulevaisuuteen sekä esittelee muotoiluun keskittyvien EU-hankkeiden hyviä käytäntöjä.

Ilmoittaudu ajoissa, sillä osaan työpajoista mahtuu osallistujia vain rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa:
EU Design Days
Ilmoittautuminen
Erityisasiantuntija Janika Luukinen