Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Kulttuuri ja luovat alat| 14.1.2014 |

Culture and creative industries in the Baltic Sea Area -seminaarissa mahdollisuus alueosaamisen ja hankkeiden esittelyyn

Informal Baltic Sea Group -verkosto (iBSG), jonka ohjausryhmään Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto kuuluu, järjestää Brysselissä 3.4.2014 kulttuuri- ja luovien alojen teollisuuteen liittyvän seminaarin: Get creative - Go Baltic - Culture and creative industries in the Baltic Sea Area. Seminaari järjestetään yhteistyössä Euroopan komission ja Pohjoismaiden ministerineuvoston kanssa.

EU:n Itämeren alueen strategian toimintasuunnitelma korostaa kulttuurin merkitystä Itämeren alueella: se pyrkii näyttämään, kuinka kulttuuri- ja luovat alat voivat käytännössä edistää alueen kestävää kehitystä. IBSG-seminaari keskittyy kulttuuri- ja luovan alan teollisuutta koskeviin avainkysymyksiin. Tapahtumassa käsitellään näillä sektoreilla tarvittavia taitoja, investointien perusteita ja sitä kuinka kyseisillä sektoreilla saavutetut hyödyt saadaan leviämään myös muille sektoreille.

Seminaarin aamupäivän osiossa järjestetään myös Project Cafe, joka tarjoaa alueille mahdollisuuden esitellä osaamistaan. Mikäli sinulla on kulttuuri- ja luoviin aloihin liittyvä hanke, jonka haluaisit tuoda tapahtumaan esille, ota yhteyttä Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimistoon 23. tammikuuta mennessä.
 
Lisätietoja:
Linkki tapahtumaan
Erityisasiantuntija Janika Luukinen