Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Kulttuuri ja luovat alat | 12.02.2014 |

EU Design Days -tapahtumaan haetaan työpajojen järjestäjiä


ERRIN-verkosto (European Regions Research and Innovation Network) järjestää jälleen Brysselissä 24.–26.9.2014 EU Design Days -tapahtuman, jonka pääteemoina ovat tänä vuonna muotoilun taloudellinen merkitys sekä nuorten muotoilijoiden ja yritysten tukeminen. Tapahtuman tavoitteena on koota eri alojen toimijoita keskustelemaan näistä pääteemoista sekä muotoiluun liittyvistä aloitteista paikallisella, alueellisella, kansallisella sekä Euroopan tasolla.

Tapahtumaan haetaan nyt työpajojen järjestäjiä osioon, joka ajoittuu 25.9. iltapäivälle. Suunnitelmana on järjestää työpajoja, jotka keskittyvät tapahtuman pääteemoihin eli nuorten muotoilijoiden tukemiseen ja muotoilun taloudelliseen merkitykseen. Työpajojen toivotaan olevan innovatiivisia, interaktiivisia, inspiroivia ja monikulttuurisia.

Työpajojen järjestäjiksi voivat hakea kaikki hakuehdot täyttävät toimijat ERRIN-verkoston jäsenalueilta. Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto on verkoston jäsen ja mukana tapahtuman järjestelyissä, joten itä- ja pohjoissuomalaisten toimijoiden ehdotukset ovat tervetulleita. Hakemukset tulee lähettää 20. helmikuuta mennessä osoitteeseen: members@errin.eu. Lisätietoa työpajojen järjestämisestä ja hakemuslomake löytyvät alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa:
Lisätietoa työpajojen järjestämisestä ja hakulomake
EU Design Days -strategiapaperi
Erityisasiantuntija Janika Luukinen