Harjoittelijoita Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimistoon Brysseliin

01.04.2019

Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto on Etelä-Savon maakuntaliiton, Kainuun liiton, Keski-Pohjanmaan liiton, Lapin liiton, Pohjois-Karjalan maakuntaliiton, Pohjois-Pohjanmaan liiton ja Pohjois-Savon liiton edunvalvontatoimisto Brysselissä. Tehtäviimme kuuluu Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien edunvalvonta, hanketoiminnan tuki sekä tiedottaminen.  

Toimistossamme on tarjolla kaksi harjoittelupaikkaa yliopistoissa tai ammattikorkeakouluissa opiskeleville noin neljäksi kuukaudeksi alkaen elo-syyskuusta 2019 ja jatkuen joulukuun loppuun saakka.

Edellytämme harjoittelijoilta Itä- ja Pohjois-Suomen aluetuntemusta, hyviä viestintävalmiuksia sekä vahvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi myös muiden kielten, erityisesti ranskan, osaamisen. Kiinnostus Euroopan unionia ja kansainvälisiä kysymyksiä sekä alueellista kehittämistä kohtaan on tärkeää. Etsimme kahta motivoitunutta ja oma-aloitteista harjoittelijaa, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä.

Harjoittelijan työnkuvaan kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

Palkkaus:

Harjoittelijoille maksetaan 1211€/kk suuruinen palkka. Oppilaitoksen tai muun tahon myöntämää harjoittelutukea ei edellytetä.

Hakuaika:

Englanninkieliset hakemus ja ansioluettelo on jätettävä sähköpostitse osoitteeseen info@eastnorth.fi viimeistään 15.4.2019. Viestin otsikkoon tulee kirjoittaa ”Harjoittelupaikkahakemus” ja oma nimi.

Lisätietoja:

Jenna Huhtanen
Erityisasiantuntija
East & North Finland EU Office
Avenue Palmerston 24, 1000 Brussels, Belgium
Puh. +32 497 405 383
info@eastnorth.fi
www.eastnorth.fi


 

Ajankohtaista

 
Uutisarkisto 2014 | 2013 | 2012